Oferim o sesiune săptămânală de engleză pentru tinerii și adulții care vor să folosească această perioadă pentru a învăța.

Formular de inscriere la cursul de engleza

Formular de Înscriere la cursul de engleza

Grupa poate avea maxim 5 participanți și se va stabili nivelul în funcție de participanții înscriși.

Din motive ce țin de resursele pe care le avem la dispoziție putem oferi o singura ședință gratuită săptămânal. Dacă vor exista doritori se pot crea mai multe grupe contra unor donații din partea participanților (în funcție de posibilitățile acestora).

Avem experiență în predare și în lucrul cu metode interactive și eficiente. Materiale necesare vor fi puse la dispoziție participanților, iar ședințele se vor desfășura online, pe platforma Zoom.

Ziua propusa este miercurea, de la ora 17:00  cu posibilitate de modificare în funcție de programul grupei create.

Există multe situații în care izolarea la domiciliu poate deveni extrem de apăsătoare. Pentru astfel de situații punem la dispoziție un număr de telefon la care pot apela cei care au nevoie (fie că este vorba despre oameni în vârstă cu dificultăți în aprovizionare, despre oameni care se simt singuri sau persoane care au nevoie să învețe cum să folosească un smart phone pentru a vorbi cu cei dragi). Tot ce aveți de făcut este să trimiteți un mesaj la acest număr și vă vom suna înapoi: 0786071726

Știm că este greu ca acest mesaj să ajungă la toți cei care au cu adevărat nevoie, de aceea dacă știți persoane pentru care izolarea este prea grea ajutați-ne ca acest număr de telefon să ajungă la ele.

Povestile vor fi citite in engleză, franceză sau română și îi vor ajuta pe cei mici atât să își exerseze abilitățile de ascultare, cât și să călătorească pe tarâmuri magice. Sâmbată seara de la ora 18:00 este timpul povestilor. 

Povești online cu Dori

Formular de Înscriere Povesti online cu Dori
În ce limba doriți să ascultați povestea?

89770343_1675824942560066_216790707648593920_o

Mandale cu intenție sunt o invitație la a te conecta la inima ta și nevoile ei pe care apoi să le exprimi creativ sub forma unei mandale. Atelierul se desfasoara online, sâmbăta începând cu ora 11:00. Participarea este gratuită.

Mandale cu intenție

Formular de Înscriere Mandale cu intentie

Avem si varianta pentru copii. Înscrie-te acum pentru o joacă cu culorile, în crearea propriei tale mandale.

Mandale cu intenție - copii

Formular de Înscriere Mandale cu intentie COPII

Close Menu
ro_RORO
en_USEN ro_RORO