BE MORE

Prima ediție a cursului Be More s-a desfășurat în perioada 14 septembrie-23 noiembrie 2019 în Brașov și Cheile Râșnoavei.

În cele 6 întâlniri am explorat zona conectării la noi și la ceilalți, ne-am provocat pentru a descoperi ce stă în spatele unui ”nu pot” limitativ, am învățat despre comunicare și puterea întrebărilor curajoase, ne-am exprimat propria viziune și am stabilit pași concreți înspre realizarea ei. Toate acestea le-am făcut prin metode active, interactive, care ne-au oglindit, printre râsete și implicare, o serie de comportamente zilnice.

În cuvintele participanților această experiență a însemnat:

A fost o provocare. M-am simțit extraordinar pentru că mi-am permis să mă simt nesigură și sinceră.

Descoperirea de sine cu siguranță nu este ușoară.

Câteva cuvinte care descriu experiența mea: îmbogățire sufletească, creștere, iubire, conexiune, comunitate, prietenie, provocare, curaj.

Aș recomanda acest curs pentru oportunitatea reală de a te cunoaște, scoțând la suprafață energia pozitivă, abilitatea de a face un lucru, capacitatea de concentrare, bucuria de a fi parte a ceva măreț. Experiența pe care am trăit-o este foarte intensă. Nu este ceva care s-a încheiat, ci este foarte prezentă in mine prin lucrurile pe care le-am învățat, prin exercițiile practice care m-au facut să fiu implicată 100%.

Iar în imagini a arătat așa:

Close Menu
en_USEN
ro_RORO en_USEN