BE MORE - ediția a 2-a

”BE MORE” este un curs ce se adreseaza unor nevoi profunde, pe care le ascundem de prea multe ori sub imperativul lui ”trebuie să fac”.

100% Playground vă propune o aventură care pleacă de la verbul ”a fi” pentru a descoperi straturile ascunse ale lui ”a face”.

Vom explora zona conectării la noi și la ceilalți, ne vom provoca pentru a descoperi ce stă în spatele unui ”nu pot” limitativ, vom învăța câte ceva despre comunicare, despre puterea întrebărilor curajoase, ne vom exprima propia viziune și vom stabili împreună pașii înspre ea. Toate acestea le vom face prin metode active, interactive, care ne oglindesc, printre râsete și implicare, comportamentele noastre zilnice.

Metode: lucrul în grup și individual, jocuri de rol, cățărare pe stâncă, metoda consiliului, explorarea și conectarea cu natura, exerciții solo în natură etc.

De ce ai participa la curs?

  • Pentru a-ți defini mai clar obiectivele și viziunea de viață, a-ți dezvolta un plan de acțiune și a avea lângă tine o rețea de suport.
  • Pentru a învăța să relaționezi cu mai multă încredere și empatie și a te contecta mai bine la tine, a învăța să-ți recunoști sentimentele și nevoile.
  • Pentru a dezvolta o relație mai armonioasă cu natura și cu propiile frici și a le transforma în aliați de nădejde.

Structura: 4 întâlniri, a câte 6 ore fiecare

Prima întâlnire se va desfășura pe 8 august, între 10:00 și 17:00 (cu o ora pauza de pranz) urmând ca restul întâlnirilor să fie stabilite de comun acord cu grupul format. Cursul se va desfășura în Cheile Rasnoavei.

Grup minim: 9 persoane.
Înscrierile se fac până pe data de  1 august. Costul pentru cele 4 întâlniri este de 360 RON și poate fi achitat în 3 rate (un avans de 120 ron va însemna confirmarea înscrierii la curs). Suma acoperă costurile de formare și materialele necesare (inclusiv echipamentul pentru cățărarea pe stâncă). Nu este inclus in preț transportul până la locul de desfășurare al activităților în natură și costul meselor de prânz, participanții având responsabilitatea gestionării acestor aspecte.uu

Imagini și testimoniale din prima ediție a cursului puteți găsi aici.

Pentru înscriere este necesară completarea formularului de înscriere. După trimiterea acestuia veți primi prin email mai multe detalii de la organizato

Formular de înscriere

Be more

Persoanele înscrise vor fi contactate după trimiterea aplicației și vor primi mai multe detalii despre efectuarea transferului bancar și locația cursului.

Vă stăm la dispoziție, răspunzând cu drag întrebărilor voastre, la adresa de email: contact@100playground.ro sau la telefon: 0786071726.

Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de această experiență!

Echipa 100% Playground

Close Menu
en_USEN
ro_RORO en_USEN